APA KANGEN

Apa Kangen Prana Sibiu


APA KANGEN, cea mai bună apă din lume certificată la ora actuală, recunoscută la nivel mondial. Detoxifică, hidratează eficient, îndepărtează radicalii liberi ce cauzează îmbătrânire și boală, face corpul mai alcalin și mai sănătos.

Apa Kangen este o apa alcalină, antioxidantă si microstructurată, hexagonală. Ce înseamnă aceste proprietăți?

  1. ALCALINĂ.  Are capacitatea de a neutraliza si lichefia deșeurile acide pentru a putea fi eliminate din organism, refăcând neutralitatea acido-bazică al acestuia- deci sănătatea și starea de bine. Nicio boală nu se poate lipi de tine dacă ai un mediu alcalin și antioxidant. Toate apele în care sunt viețuitoare sunt alcaline.
  2. ANTIOXIDANTĂ. Elimină oxigenul activ și radicalii liberi care cauzează îmbătrânire și boală. Apa Kangen este singura apă cu valoare antioxidantă cu efect terapeutic. Are putere de antioxidare mult mai mare decât ceaiul verde, uleiul de pește, sucul de portocale sau fructele de pădure.
  3. MICROSTRUCTURATĂ, HEXAGONALĂ. Un pahar de apă Kangen hidratează cât șase pahare de apă normală. Oxigenează și hrănește creierul în 60 de secunde și îndepărtează deșeurile acide și toxinele. Spre deosebire de apa obișnuită de la robinet, sau cea plată, care are grupări moleculare de câte 20 de molecule și care, din cauza densității nu pătrund în celulă, apa alcalină Kangen, cu grupări de câte 5,6 molecule, pătrunde cu ușurință în membrana celulară transportând oxigenul și mineralele esențiale vieții.

GALERIE FOTO


prana-center-logo-whitex220

© Prana Center Sibiu