TRATAMENTE NATURISTE

tratamente naturiste prana center


Remediile oferite de produsele Feel Good sunt 100 % naturale. Nu au reactii adverse si nu dau dependenta.

Produsele Feel Good ofera solutii complete pentru diferite probleme de sanatate. Au o compozitie complexa, cu mai multe plante intr-o capsula si cu o concentratie puternica. De aceea un produs actioneaza benefic pe mai multe afectiuni odata.

Produse Feel Good:

» Antiinflamator
» Antioxidant
» Ficat si fiere
» Sistem circulator
» Sistem nervos
» Sistem osos
» Stomac si intestine

Pe langa o alimentatie bazata mai mult pe “hrana vie” este necesar un aport zilnic de suplimente nutritive care sa ne ajute sa facem fata provocarilor zilnice, care ne pun in pericol echilibrul, sanatatea si viata ( stresul, medicamentele, alcoolul, cafeaua, poluarea, substantele toxice din alimente etc. ). Produsele naturiste administrate ca tratament sprijina capacitatea de vindecare naturala a pacientului. Principiile active naturale amplifica si stimuleaza mecanismul natural de eliminare a bolii.

Medicamentele chimice de sinteza sunt substante care nu exista in natura, cu efecte imprevizibile in cadrul unui sistem viu. Acestea constrang corpul sa se supuna unor reactii chimice in lant care nu au nimic in comun cu mecanismele proprii de reglare ale organismului.

Fiecare pacient trebuie tratat ca individ cu particularitati unice. Trebuie descoperita cauza problemelor sale de sanatate. La o stare buna de sanatate contribuie in mare parte si echilibrul interior al fiecaruia. Nu s-a inventat inca o pastila minune care sa rezolve toate problemele de sanatate. Nu trebuie exagerat rolul suplimentelor nutritive, dar de multe ori ele ajuta. Exista cazuri care nu raspund la tratamentul alopat, dar care dau rezultate bune la tratamente naturiste.

Avantajele produselor naturiste sunt aceleea ca nu au reactii adverse, nu creeaza dependenta si au efect benefic multidistributiv pe mai multe organe odata.

Oferta de produse naturiste aparuta pe piata in ultimul timp e foarte mare. Daca doriti sa fiti siguri ca alegeti produse de calitate cu eficienta maxima pentru afectiunile dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati pentru o consiliere gratuita.

Produsele pot fi comandate online de pe:


prana-center-logo-whitex220

© Prana Center Sibiu